Maak kennis met field visuals

Welkom bij field visuals.

Over Ons

Al sinds mijn vijftiende houd ik mij bezig met het maken van video’s in welke vorm dan ook. Na verloop van tijd kwam ik er achter dat ik mijzelf hier verder in wilde ontwikkelen en besloot eind 2016 mijn werkgebied te verleggen, en te beginnen als drone-operator.

Toen ik hier steeds meer plezier uit begon te halen en hier ook veel opdrachten voor kreeg, ontdekte ik dat dit vak echt voor mij is weggelegd. Ik besloot mij te ontwikkelen op het gebied van camerawerk en ben toen begonnen onder de naam Field Visuals.

In het begin was Field Visuals vooral gefocust op het maken van muziekvideo’s, tot ik in 2022 mijn eerste bedrijfsfilm maakte. Dit gaf mij een geheel nieuwe kijk op het produceren van video’s en het vak wat ik wilde uitoefenen.

In 2023 is het maken van bedrijfsfilms en commercials meer gaan behoren tot de werkzaamheden van Field Visuals. Wekelijks komen er nieuwe opdrachten binnen die worden uitgewerkt tot mooie producties. Ik wil graag creativiteit uitstralen in mijn werk, en onderscheidend zijn op het gebied van videoproductie.

Mijn passie voor ondernemen en video is samengekomen in het maken van bedrijfsfilms en commercials; dat is waar Field Visuals voor staat.

Het Team

Sil Jong
Creative Director